Hof ter Heebeke

hofterheebeke@telenet.be

tel

+32 (0)57 40 03 73

Meersdreef 1

8691 Alveringem (Stavele)

gsm

+32 (0)47851 28 34

 *Ontbijt, bed- en

   badlinnen incl.

REDUCTIE !
 
5% op de totale som voor een verblijf van minimum 3 overnachtingen.

Graag stellen we u ons TWEEDAAGS VERWENARRANGEMENT HOF TER HEEBEKE voor:

 

 

 

 

Prijzen per nacht per persoon*:

 

Verras uw geliefde, familie of vrienden

met een CADEAUBON !

Marie’s Groote Oorlog” is een doe- en belevingstocht van 5 km voor kinderen (van 8 t.e.m. 12 jaar) en hun gezin in de dorpen Alveringem en Oeren. De Eerste Wereldoorlog is in alle hevigheid losgebarsten. Het meisje Marie is voor het oorlogsgeweld op de vlucht geslagen. Radeloos komt ze in Alveringem toe en gaat ze op zoek naar haar broer, die soldaat is. Maar alleen kan Marie deze klus niet klaren.  De kinderen helpen het meisje door onderweg een aantal opdrachtjes uit te voeren.

Op stap met Jaek en Nink

Bij overnachting vanaf 2 nachten ligt bij aankomst een gratis Westhoek-voordeelpas voor u klaar.

Deze pas biedt € 70 voordeel per persoon, vooral op de toegang tot musea (In Flanders Fields Museum,

De IJzertoren ... ) en attracties en is geldig vanaf aankomst tot eind januari van het jaar erop.

PictureWesthoekvoordeelpas 2013

Wij zijn een erkend oplaadpunt voor elektrische fietsen.

NOG ENKELE WEETJES ...

De aankomst dag:

De kaarsjes branden in het Binnenhuis. Na de reis staan een verwenkoffie of thee en een versgebakken taartje op u te wachten. Voor wie liever wat ‘straffer’ lust, schenken we een streekeigen biertje of aperitiefje van het huis in. Op de aankomst avond bieden we u samen

met een heerlijk flesje wijn een huisbereide schotel aan.

De volgende dag:

Na een nachtje zoete dromen staat er u een heerlijk, ambachtelijk ontbijt te wachten. Samen met een krantje kan er nagenoten worden van een lekker tasje koffie op het terras in de ochtendzon. Afhankelijk van uw voorkeur trekt u er - gewapend met een goed gevulde picknick mand - te voet of per fiets (die uiteraard voor u klaar staat) op uit in de ongerepte Yzervallei. Avontuurlijke zielen wagen zich aan een ritje op de tandem. Begeleidende wandel– of fietskaarten gidsen u door het weidse landschap. De  Westhoek voordeelpas biedt u tal van reducties bij bezienswaardigheden in de streek. Als sublieme natuurbeleving nemen we u mee voor een koetstocht doorheen de ‘Puydebroeken’ of kunt u zalig ontspannen in de hot tub (met hout gestookt buitenbad) middenin de vlindertuin. ‘ s Avonds verwacht de chef van een gezellig en nabijgelegen restaurant u voor een ‘Hof ter Heebeke driegangen menu’ om duim en vingers van af te likken.

De vertrek dag:

Lekker uitgeslapen en wederom genieten van een heerlijk ontbijt. U kunt nog even de longen vullen met gezonde lucht bij een fikse wandeling langs de Heidebeek met als afsluit een glaasje bubbels.

 

 

Arrangement totaal voor twee personen :    €410
                                                                              

           

 

picknickmand

KD’s welkom in de Westhoek! Vind het gratis vakantiedoeboek met tal van voordelen op uw bedje. Wat dacht je van een gratis ijsje, gratis snoep of van een broodje bakken in het Bakkerijmuseum en nog zoveel meer…?

Haal je Westhoek KD Button of bandje af bij de dienst toerisme en ga samen met Jaek en Nink op stap in de Westhoek! Via toerismewesthoek.be/kd ontdek je alvast wat er allemaal te beleven valt!

Hof ter Heebeke

BED&BREAKFAST

****

Tekstvak: welkom
Tekstvak: genieten
Tekstvak: omgeving
Tekstvak: kamers/ontbijt

tarieven

Tekstvak: contact

 

 

1 persoon (single)

€ 60

2 personen

€ 45

bijkomende pers.

€ 40

Kinderen < 12 jaar:

 

2-12 jaar

 

€ 25

0-2 jaar

 

€ 5

Toeslag:

1 nacht

+ € 5 pp

 

 

 

‘Op zoek naar de ring van Gyverinkhove’ en ‘ Marie’s groote oorlog’ zijn twee leuke kids-paden in de buurt. Beide bijhorende rugzakjes met wandelkaarten zijn verkrijgbaar bij ons.
Kruip in de huid van de drie ridders en ga op zoek naar de ring van de kasteeldame. Tijdens deze kinderwandelroute (2.8 km) zijn er zes leuke opdrachtjes.

- huisdier (enkel op de Voute):

€ 5

- stalling en wei/piste paard:

€ 20

- fietsverhuur per dag:

 

      - dames – herenfiets (Batavus)

€ 10

      - tandem

€ 15

- koetstocht (+/- 2 uur):

€ 50

- hot tub in de vlindertuin

€ 100