Genieten te Lande

Hof ter Heebeke

Genieten te Lande


Graag stellen we u ons tweedaags verwenarrangement 'Genieten te Lande' voor:


(twee overnachtingen, buiten het hoogseizoen enkel in het weekend)De aankomstdag:

De kaarsjes branden in het binnenhuis.  Bij een dampende kop koffie of thee, een fris streekbiertje en een gebakje maken we kennis. 's Avonds mogen de voetjes onder tafel geschoven worden voor een aperitiefje, een huisbereide schotel met een flesje wijn, een koffietje. 


De volgende dag:

Na een nachtje zoete dromen staat er u een heerlijk, ambachtelijk ontbijt te wachten. Op een rustig plekje in de ochtendzon kan er nagenoten worden van een lekker tasje koffie en een krantje. Afhankelijk van uw voorkeur, trekt u er -gewapend met een goed gevulde picknickmand- te voet of per fiets (die uiteraard voor u klaar staat) op uit in de ongerepte IJzervallei. Avontuurlijke zielen wagen zich op de tandem. Begeleidende wandel- of fietskaarten gidsen u door het weidse landschap. De Westhoek voordeelpas biedt u tal van reducties aan bij bezienswaardigheden in de streek. 


Bij het verwenarrangement kan er gekozen worden tussen een twee uur durende koetstocht doorheen de Puydebroeken of een puur natuur wellness beleving in de houtgestookte hot tub met zwemvijver in de vlindertuin. De combinatie van het warme water en koude buitentemperaturen of koud water is zeer gezond en uitermate ontspannend. Bij beide keuzes horen er bubbels uiteraard. We overleggen vooraf wel eventjes wanneer de koetstocht of hot tub beleving best doorgaat, afhankelijk van de weergoden.


's Avonds verwacht de chef van een gezellig en nabijgelegen restaurant u voor een 'Hof ter Heebeke Verwenmenu' om duim en vingers van af te likken. 


De vertrekdag:

Lekker uitgeslapen, wacht het verkwikkend ontbijt u opnieuw op. Tegen de middag zwaaien we elkaar uit. Verwend en wel ...

DSC_0199


┬ęB&B Hof ter Heebeke 2019