Genieten te Lande

Genieten te Lande


Graag stellen we u ons tweedaags verwenarrangement 'Genieten te Lande' voor:


(twee overnachtingen - buiten juli en aug. enkel in het weekend)De aankomstdag:

De kaarsjes branden in het binnenhuis.  Bij een dampende kop koffie of thee, een fris streekbiertje en een gebakje maken we kennis. 's Avonds mogen de voetjes onder tafel geschoven worden voor een aperitiefje, een huisbereide schotel met een flesje wijn, een koffietje met versnapering.


De volgende dag:

Na een nachtje zoete dromen staat er u een heerlijk, ambachtelijk ontbijt te wachten. Op een rustig plekje in de ochtendzon kan er nagenoten worden van een lekker tasje koffie en een krantje. Afhankelijk van uw voorkeur, trekt u er -gewapend met een goed gevulde picknickmand- te voet of per fiets (die uiteraard voor u klaar staat) op uit in de ongerepte IJzervallei. Avontuurlijke zielen wagen zich op de tandem. Begeleidende wandel- of fietskaarten gidsen u door het weidse landschap. De Westhoek voordeelpas biedt u tal van reducties aan bij bezienswaardigheden in de streek. 


Bij het verwenarrangement kan er gekozen worden tussen een twee uur durende koetstocht met gastheer en gastvrouw doorheen de Puydebroeken of een ongelimiteerde puur natuur wellness beleving in de houtgestookte hot tub met zwemvijver in de vlindertuin. De combinatie van het warme water en de koude buitentemperaturenen fris water, is zeer gezond en uitermate ontspannend. Bij beide keuzes horen er uiteraard bubbels en toebehoren (slippers, handdoeken, badjassen). We overleggen vooraf wel eventjes wanneer de koetstocht of hot tub sessie best doorgaat, afhankelijk van de weergoden.


's Avonds verwacht de Chef van een gezellig en nabijgelegen restaurant u voor een 'Hof ter Heebeke Verwenmenu' om duim en vingers van af te likken. 


De vertrekdag:

Lekker uitgeslapen, wacht een verkwikkend ontbijt u opnieuw op. Tegen de middag zwaaien we elkaar uit. Verwend en wel ...


NB: de koetstocht of hot tub sessie kunnen tijdens het logement ook los van het verwenarrangement genoten worden,

dit wordt voorafgaand aan het verblijf aangevraagd.

DSC_0199